Favicon

Ons verhaal

Onze naam zegt het al, we zijn meester in verzenden. Een logistieke vraag met een deadline is voor ons een uitdaging waar we energie van krijgen. Sinds 1 juli 2021 zijn we gevestigd in ons nieuwe bedrijfspand in Budel waar we onze klanten nog efficiënter van dienst kunnen zijn. We hebben ook een andere huisstijl die past bij onze toekomst!

Vijf jaar geleden werd Milan te Raaij onze directeur. Hij veranderde de bedrijfsnaam in MaestroMail Fulfilment, omdat we veel meer doen dan alleen mail (verzenden). We nemen het hele logistieke proces van webwinkels en andere verkoopkanalen over, tot en met de overhandiging van de bestelling aan de klant bij de deur.

MaestroMail is een flexibel bedrijf dat snel schakelt en problemen oplost. Ontzorgt. Ons motto is: uw probleem is ons probleem. En afspraak is afspraak! Milan zorgt er met zijn team voor dat alles op rolletjes loopt en hij springt zelf bij om een deadline te halen.

Voor alle orders hanteren wij korte doorlooptijden, dat is onze kracht. We houden van zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Als er ergens onverhoopt iets mis gaat, lossen we de fout eerst op en gaan we daarna in gesprek met de klant. Zelfs als we het te verwerken drukwerk op een later moment dan het afgesproken tijdstip ontvangen, gaan we ervoor om de deadline te halen. Dat is het kloppend hart van ons bedrijf.

Maestromail / Milan te Raaij

Bedankt voor uw bezoek

Favicon

Contact

Telefoon: 0492 – 319190
info@maestromail.nl

Maestromail

MaestroMail
Randweg-Zuid 36
6021 PT Budel

Nummers

KVK-nummer: 59168404
BTW-nummer: NL001695803B20