Favicon

Onze diensten

Printen

Couverteren

Sealen

Adresbeheer

Verzenden

E-commerce

Printen

MaestroMail bedrukt al uw gepersonaliseerde post snel en vakkundig en verzorgt uw complete direct mailing. Van het drukken van brieven en het bedrukken van kaarten, flyers, brochures, (exclusieve) magazines of enveloppen met NAW-gegevens tot en met verzending.

Standaardformaten als A4, A3 en A3+ kunnen we probleemloos verwerken, enkel- en dubbelzijdig. Ook kunnen we afwijkende formaten drukken. Tevens bedrukken we verschillende maten etiketten en adresdragers inclusief afzender, barcode en het logo van PostNL. Daarnaast zijn we bevoegd brieven met acceptgiro’s te printen.

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en een offerte op maat.

Couverteren

Het machinaal vouwen en insteken van uw brieven en folders en het vullen en dichtplakken van uw enveloppen kunnen wij volledig voor u verzorgen. In verschillende standaardformaten tegen vaste tarieven. Afwijkende maten kunnen wij handmatig verwerken. Hiervoor gelden aparte tarieven.

Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Adresbeheer

Voordat wij uw adresbestand verwerken tot bedrukte etiketten, enveloppen of adreslabels, controleren we dit op dubbele adressen. Ontdubbeling vindt plaats op postcode, huisnummer en naam. Daarmee voorkomt u ergernis bij uw klanten en bespaart u op de portokosten.

Wij kunnen uw adresbestanden lezen in Excel, Access, ASCII of dBase. Gebruikt u andere software?

Neem dan even contact met ons op om te overleggen.

Sealen

Wij hebben de juiste machines in huis voor het vakkundig, snel en betaalbaar in folie verpakken van het drukwerk dat u wilt verzenden. Bedrukte adresdragers voorzien van alle relevante gegevens worden mee geseald.

Naast tijdschriften, folders en kaarten van verschillende dikte kunnen we catalogi en doosjes tot 20 centimeter dik in folie wikkelen. Wilt u uw zending iets extra’s meegeven? Wij sealen uw premiums en samples mee!

Verzenden

Het verzenden van uw bestellingen, direct mailing of andere post verzorgen wij van begin tot eind. We leveren de zending aan op vaste distributiepunten in Nederland, België en Duitsland. In goed overleg met onze samenwerkingspartners – betrouwbare pakket- en vervoersdiensten in de regio – staan wij garant voor tijdige aanlevering op deze distributiepunten. Wanneer u een voorkeur heeft voor een vervoersservice, kunt u dit aangeven.

E-commerce

MaestroMail is bedreven in het verwerken, orderpicken, verpakken en verzenden van orders die binnenkomen bij webwinkels. We kunnen het hele logistieke proces van uw webshop van u overnemen.

Wij leggen uw producten op voorraad en zorgen voor een correcte en snelle afhandeling van bestellingen. Soms op het scherpst van de snede als uw klant zijn of haar pakket graag de volgende dag wil ontvangen. We bezorgen tot aan de voordeur.

Bedankt voor uw bezoek

Favicon

Contact

Telefoon: 0492 – 319190
info@maestromail.nl

Maestromail

MaestroMail
Oude Graaf 11
6002 NL Weert

Nummers

KVK-nummer: 59168404
BTW-nummer: NL001695803B20